Selkärankaa Maanselästä

Antin talkoovauvat

  • Kampanjan seurauksena Tanskaan syntyi 1200 vauvaa lisää.
    Kampanjan seurauksena Tanskaan syntyi 1200 vauvaa lisää.

Äijäfeministiltä lipsahti, kun meni puhumaan synnytystalkoista. Ainakin muutamalta feministeiltä kuppi kaatui. Kehtasi puuttua tuollaiseen tabu -aiheeseen. Anteeksipyyntö tuli parin tunnin sisään, kun feministitoverit, demarinaiset ryhtyivät Anttia urakalla rusikoimaan. Onko syntyvyysasian esillä pitäminen heti kansallissosialismia? Tanskassa matkatoimisto Spies järjesti vuonna 2015 kampanjan, jossa lapsia kehotettiin tekemään sekä isoäitien että Tanskan vuoksi. Lisäksi tietysti matkatoimisto myi romanttisia lomia lastentekoa edistämään. Kampanja pyöri televisiossa ja yhdeksän kuukauden päästä tanskaan syntyi 1200 lasta ennakoitua enemmän. Meitä valistetaan monenlaisista asioista. Kehnon syntyvyyden esillä pitäminen ei ole hukkaan heitettyä. Mikäli Antti ei olisi murtunut pyytelemään anteeksi paineen alla, niin voisi olla, että tulevan vuoden lasten hittinimi olisi ollut Antti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Muutaman feministin kiukuttelusta huolimatta ehdotus saattaa johtaa johonkin. Media merkitköön isot rastit ensi vuoden kalentereihinsa touko- ja kesäkuun kohdalle! Silloin on syytä tarkistaa, ovatko synnytysosastot ruuhkautuneet.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Miehenä Antin olisi kannattanut ehdottaa panotalkoita. Vastaanotto olisi ollut myönteisempi ja lopputulema ehkä tuottavampi.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Olet siinä mielessä oikeassa, että tarvitaan hedelmöitys ja - homo sapiensin tapauksessa pitkähkö - raskaus, ennen kuin päästään synnytystalkoopäivän viettoon.

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Kuinkahan voidaan osoittaa, että Tanskassa järjestetty kampanja oli syy 1200 lapsen syntymään? Kuulosta aika tarkoitushakuiselta ja toiveikkaalta tulkinnalta.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Otetaan vaikka näin.. Joka kuukausi syntyy n.1000-2000 lasta, niin voi olettaa että summa pysyy aika lailla samassa.. ja yht´äkkiä kolmena tai kahtena seuraavana syntyykin 3000-4000 lasta.. Mutta tämähän on vain matematiikkaa ja tilastointia.. Voihan se syy olla vaikka Fifty Shades of Greyn saapuminen elokuviin joka innosti pareja vähän enemmän lakanoiden välissä leikkimään.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Äijäfeminististä tulee käsitteenä mieleen yhtä typerät johdannaiset kuten äärivasemmisto-oikeistolainen, natsijuutalainen tai älykäsidiootti.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Jos se tarkoittaakin salashovinistia. Puolassa aikanaan karriäärikommunistia sanottiin retiisiksi.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Satoi roimasti Rinteen ja demareiden laariin . Lisää sammakoita ko aiheesta muilta puolueilta.

US 24.8-17
Asiantuntijat kehui Rinteen puheita .Varmaan moni lapsiperhe on samaa mieltä.
On tuettava lapsiperheitä hankkimaan vauvoja.
Ei leikkaamaan tukia kuten Krstil.teki -94 Ahon hallituksessa köyhimpien toimeentulotuesta.Pois jo 23vuotta lapsilisät ja kotihoidontuet.

Käyttäjän PauliKiveks kuva
Pauli Kivekäs

Oman lapsen tulevaisuus on vanhempien suurin huoli heidän elämässään; siitä tietysti seuraa huoli omasta taloudestakin. Olen itse 5 lapsen isä sekä kolmen sijaiskotilapsen vanhempi. Jokainen lapsi maailmassa tarvitsi 15 ensimmäistä vuottaan yhden vanhempansa kokopäiväisen kotona olon. Sen tarpeen tyydyttämiseen jokainen perhe tarvitsee mahdollisuuden ITSE päättää, kumpi on se vanhempi. Työelämän nk. tasa-arvon keksiminen hieman helpottaisi kaikkia vanhempia valitsemaan omista lähtökohdistaan, miten mennään.
Kotona annettu kasvatus on ainoa paras lapselle. Sen työn tekeminen lapsen omassa kodissa vähentää yhteiskunnan varhaiskasvatuksen kuormituksia, sekä vähentää tulevia sosiaalisia kustannuksia niin valtavasti, että on käsittämätöntä, että kaikkia työikäisiä, vanhempiakin, tungetaan tuuballa työmarkkinoille. Perheellisen markkina-arvo on kotona. Kotimaan työpaikkamympäristössähän selvästi on osoitettua työttömyyttä. Miksi ihmeessä kaikki aikuiset on saatava tungettua sinne, kun jo on koplaa jonoissa pilvin pimein?
Suomessa olisi todellakin aika antaa tilaa ihmisille. Uusillekin, hyvin eväin.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

lainaus:
perhe tarvitsee mahdollisuuden ITSE päättää,

Onko varaa jäädä kotiin .
-Mutta verovaroilla kotona olemisen päättää eduskunta.
Ei työtönkään saa valita vaan tuilla on ehdot jotka eduskunta on tehnyt.

Käyttäjän PauliKiveks kuva
Pauli Kivekäs

10. Kokemukseni perusteella tuolloin ainakaan ei ollut mahdollista jäädä. Käsittääkseni perhepolitiikka sekä päivähoito/varhaiskasvatus on juuri tukemassa edes jonkilaisia mahdollisuuksia ihmisille viivähtää jonkin aikaa kotona, kun se on perheelle välttämättömintä.
Japanissa perheellinen saa korotettua palkkaa. Ohjaa ehkä hieman myöskin kansalaisia positiiviselle lisääntymiskäyrälle. On toki pitkäjänteisen työnantajankin ilo ja etu saada sitoutuvaa jälkikasvua kunnon yhtiön lähipiiriin.

Käyttäjän AnteroSmki kuva
Antero Säämäki

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset