Selkärankaa Maanselästä

Miten suomalainen voi olla kansallissosialisti?

Vastarintaliikkeen ja Soldiers Of Odin miehet ovat kertoneet haastatteluissa omaksi vakaumuksekseen kansallissosialismin. Vastarintaliikkeen tavoitteisiin kuuluu kansallissosialistisen, rodullisesti yhtenäisen pohjoisen valtakunnan luominen.

Kansallissosialistinen aate on hyvin syvälle rotuun ja arjalaiseen verenperintöön kytkeytyvä aate. Ovatko kansallissosialistit tutustuneet siihen, mitä kansallissosialismi sanoo suomalaisista?

Kansallissosialistit jakoivat rodut viiteen eri ryhmään. Ylimpään herrakansaan (Herrenvolk) kuuluivat saksassa asuvat saksalaiset. Germaaniset kansat (germanische Völker) kuuluivat herrakansan alapuolelle, mutta arjalaisen verenperinnön kansoihin. Norja, Tanska, Ruotsi, Alankomaat ja Flaamit kuuluivat tähän kategoriaan. Vasta kolmanteen ryhmään (verwandte Völker) kuuluivat suomalaiset yhdessä balttien ja unkarilaisten kanssa. Tämä siitä syystä, että suomalaisen veren ajateltiin sekoittuneen mongolialaisten ja lappalaisten kanssa. Neljännen ryhmän muodostivat orjakansan saavit ja puolalaiset, jonka alapuolella sijaitsivat tuhottavat juutalaiset.

Saksan piti voittoisan sodan jälkeen perustaa Pangermania, jossa germaaniset valtiot muodostaisivat oman yhteisön. Yhteisöön ei otettaisi Suomea eikä Baltian valtiota, koska emme ole germaaneja. Rotupolitiikasta johtuen kansallissosialismi ei koskaan saanut jalansijaa 30-luvun Suomessa. Oikeistolaisen Akateemisen Karjalaseuran johto tuomitsikin natsien epäinhimillisen rotupolitiikan ja uskonnonvastaisuuden selvin sanoin.

Talvisodassa kunnostautuneet suomalaiset nousivat rodullisesti itäbalttilaiseen kategoriaan ja aseveljeyden alkaessa meitä nimettiin poliittisista syistä kunnia-arjalaisiksi. Suomalaista SS-pataljoonaa koottaessa vuonna 1940 suomalaisten rodullinen alemmuus tehtiin varsin selväksi. Palvelukseen haettiin ensisijaisesti suomenruotsalaisia, koska heidän veressään uskottiin arjalaisen verenperinnön olevan voimissaan. Vuoden 1944 syksyn SS-vapaaehtoiset suomalaiset joutuivat kallonmittaustutkimuksiin, eikä kukaan läpäissyt arjalaistestiä puhtain paperein. Saksalaisilta sotilailta kiellettiin lähtökohtaisesti avioliitot suomalaisten kanssa. Avioliittoa pystyi anomaan vain suoraan Hitleriltä, joka tutki henkilökohtaisesti suomalaisten morsiamien valokuvia, sukupuita ja pystyi tekemään poikkeuksen sääntöön, mikäli totesi morsiamen riittävän arjalaiseksi.

Mikä osa voitokkaan sodan jälkeen suomalaisille jää Saksan johtamassa Euroopassa? Suomen ja Saksan liittolaissuhteen ollessa voimissaan ei asiasta paljoa puhuttu. Suomalaisia ylistettiin sankarirotuna, mikä tietysti hiveli suomalaisten itsetuntoa. Todellisuudessa Suomalaiset oltaisiin todennäköisesti siirretty syvemmälle Venäjälle ja alue asutettu Germaanisella väestöllä. Välillä aseveljeys oli koetuksella. Kotkassa majaillut Saksalainen Amiraali Kurt Böhmer paljasti suunnitelmat seuraavasti:

”Venäläiset me siirrämme Uralin taakse. Sellaiset rodut, joita te edustatte, siirretään Arkangelin seudulle. Siitä länteen ja etelään sijaitsevat vallatut alueet asutetaan puhtaasti arjalaisella väestöllä”.

Suomalaiset olisivat siis saaneet Venäjän miehittäessä Suomen tai Saksan voittaessa sodan Siperia-komennuksen.

Miten nämä historialliset asiat liittyvät nykypäivän kansallissosialistiseen Vastarintaliikkeeseen? Ensinnäkin heidän tavoitteena on luoda Pangermania pohjolaan pienoismuodossa. Jos he sen haluavat tehdä niin suomalaiset itäiset mongolit pitää ajaa Venäjälle Arkangelin seudulle, mukaan luettuna tietysti ne Vastarintaliikkeen kannattajat, joilla ei ole arjalaista verenperintöä. Ainoastaan suomenruotsalaiset, RKP:n kannattajat voivat jäädä uuteen rodullisesti puhtaaseen pohjolaan.

Tätä tuskin kotimaiset kansallissosialistit ajavat? 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Kansallissosialismi on aate jonka korostaa rodun ja kansallisvaltion merkitystä. Rotuoppi puolestaan on tiede joka laittaa rodut arvojärjestykseen. Maailmansodassa herrakansa hävisi niin perusteellisesti, että tuota arvojärjestystä on jouduttu muuttamaan. Olen lukenut (mutta en pysty antamaan viitettä) että Neuvostoliiton sotamenestyksen takia myös itse Hitler tarkisti rotuopillisia näkemyksiään slaavilaisesta rodusta. Mutta joka tapauksessa, kansallissosialismin mukaan oma kansallisvaltio on jokaiselle rodulle paras ratkaisu, eli kansallissosialismia ei tarvitse perustaa germaanisille rotuopeille. Niinpä aate on saanut suosiota myös Venäjän slaavien keskuudessa http://soratnik.com/

Käyttäjän maanselka kuva
Asmo Maanselkä

Rotuoppi ja kansallissosialismi kuuluvat olennaisesti yhteen. Kansallissosialismin tavoitteena ei ollut eri kansallisuuksien lokeroiminen omiksi rodullisiksi kokonaisuuksiksi, tai "eri rotuisten" kansallisvaltion erityinen kunnioittaminen. Tämä näkyy erityisesti Viron ja Ukrainan tapauksessa, jossa Saksalle olisi ollut edullista luoda Neuvostovenäjää vastaan taisteleva itsenäinen kansallisvaltio. Rotupoliittisista syistä alempirotuisille ei tällaista sopinut antaa. Tavoitteena oli tuo Pangermanian luominen, jota orjarodut palvelisivat. Ali-ihmiset ja "tylsämieliset" elivät ”lebensunwerten Leben” eli ”elämiseen arvotonta elämää”, josta heidät voitiin kuoleman avulla vapauttaa.

Kansallissosialismia ei ole ilman Hitleriä ja hänen subjektiivisia käsityksiään eri "ihmisrotujen" arvoista tai arvottomuudesta, ja suuresta tehtävästä luoda uusi herrarotu. Se että venäläiset olivat voitolla sodassa ei mitenkään muuttanut Hitlerin rodullista arvojärjestystä. Viimeinen valtakunnassa solmittu avioliitto oli hänen omansa, jossa aviopari vakuutti rodullista puhtauttaan. Kansallissosialismi puhdistettuna rotuopista ei ole mitään kansallissosialismia.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kansallissosialismia ei ole ilman Hitleriä ja hänen subjektiivisia käsityksiään eri "ihmisrotujen" arvoista tai arvottomuudesta"

Ruotsalaiset kallonmittauksineen olivat kyllä ensin ja antoivat natseille hyvää opetusta.

Käyttäjän maanselka kuva
Asmo Maanselkä

Erityinen ihmetys on vielä se, että minkä rodun perustalle se pohjolan vapaavaltio rakentuu? Ei kait ruottalaiset ja suomalaiset ole samaa rotua, vielä kun kielikin on niin eri.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset